Uitjesgids.nl

Gelderland

Uitjes in Gelderland

Een gezellig uitstapje in de provincie Gelderland met familie, vrienden of collega’s.

Leuke tips en locaties voor uw familie-uitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje.

Home

Happy You make-up studio
  Happy You Workshops
  Apeldoorn


  Informatie
  T 06 205 38 217
  info@makeupstudioapeldoorn.nl
  www.makeupstudioapeldoorn.nl


Happy You make-up studio Apeldoorn is dé nieuwe studio.

Op een professionele, maar gezellige en kleinschalige wijze (max. 6 pers) worden hier make-up workshops gegeven.
Na een gezellig kopje koffie, thee met wat lekkers, wordt het 1 en ander voorgedaan, hoe een mooie en houdbare make-up aan te brengen.
Als iedereen een mooie make-up aan heeft gebracht, wordt er een foto gemaakt van het resultaat, welke per mail wordt verstuurd.

Ook bieden wij arrangementen aan:

* make-up workshop gecombineerd met een fietstocht en een goed gevulde picknickmand (fietsen hele middag ter beschikking)

* make-up workshop in combinatie met een wandeling naar het centrum van Apeldoorn en een heerlijke high tea

* make-up workshop samen met een bezoek aan Paleis het Loo, kosten
 

 

 


  Boerderij Den Hoek
  Wilp


  Informatie
  www.denhoek.nl


Lekker koken en heerlijk dineren, dat zijn de ingrediënten voor een kookworkshop in Kookstudio De Boerenkeuken op Boerderij Den Hoek.
Tijdens een kookworkshop gaat u onder leiding van een professionele kookdocent een overheerlijk diner bereiden. Naast het lekker ontspannen koken en dineren met zijn allen is het ook mogelijk om een rondleiding over het melkveebedrijf en de kaasmakerij te maken. Bij alles wat we op Boerderij Den Hoek doen, staat gemoedelijkheid en gezelligheid voorop en we zullen er alles aan doen om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Ook kan er op Boerderij Den Hoek Boerengolf gespeeld worden. Boerengolf is een variatie op het reguliere Golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Boerengolf is lekker lopen in de natuur en door weilanden met vrienden, familie of collega’s.

Ook dagvullende programma’s zijn mogelijk op Boerderij Den Hoek.
Tevens beschikken wij over een sfeervolle vergaderruimte.

Kom ook genieten van ons heerlijk stukje platteland!
 

 

 

Karting Eefde
  Karting Eefde
  Eefde

  Informatie
  tel. 0575-540229
  info@kartingeefde.nl
  www.kartingeefde.nl


In de landelijke omgeving van de Achterhoek dichtbij steden als Deventer en Zutphen en verscholen in prachtige bossen ligt het kartcircuit Eefde.

Niet alleen wedstrijdrijders kunnen hun krachten meten in Eefde, tijdens de trainingen en wedstrijden, op alle andere dagen bent u van harte welkom.
U kunt zelf een kart huren en de sensatie van outdoorkating beleven. Ook is het mogelijk om met een groep vrienden of collega’s een spannend evenement te beleven.

Karten is niet zomaar de beste voorbereiding op autoracen! Op Karting Eefde ervaar je de sensatie helemaal; hoge snelheden, frisse wind in je gezicht en af en toe een curbstone onder de wielen!

De outdoor kartbaan zult u aantreffen in het prachtige buitengebied van Eefde. De baan is ongeveer 600 meter lang en 6 meter breed. Je kunt voluit gaan op de rechte stukken, maar in de bochten is het opletten! Mede doordat de baan lekker breed is, kun je hier goed je tegenstanders inhalen.
Met behulp van de computergestuurde tijdwaarneming worden de rondetijden gemeten. Op verzoek kunnen deze worden uitgedraaid.

Voor bijzondere wensen, aanpassingen van arrangementen, of andere ideeën, kunt u telefonisch contact opnemen met ons. Barbecue-arrangementen zijn ook mogelijk. Wilt u geen barbecue, maar wat anders, bijvoorbeeld een koud en warm buffet, bespreek het met ons!

 

 

 

Paintball Centrum Nijmegen
  Paintball Centrum Nijmegen
  Nijmegen


  Informatie
  www.paintballcentrum.euPaintball Centrum Nijmegen is gelegen aan de rand van Nijmegen naast de snelweg A73. Naast de sportvelden van SCE ligt een uitgestrekt terrein geheel afgeschermd van de buitenwereld, dit terrein is uniek te noemen. Er zijn natuurlijk glooiingen, voldoende hide-outs en 3 speelvelden. Er is ruimte voor complete sportdagen voor allerlei doelgroepen. Je kunt er fietsen, rollerskaten, steppen, touwtrekken, boogschieten en je kunt ook als bezoeker veilig en beschermd toekijken bij de paintballfights.

Spanning en sensatie op het battlefield van Paintball Centrum Nijmegen. Maak gebruik van de speciale hideouts, verschuil je achter verwoestte puinhopen van de apocalypse en schakel je tegenstander uit. Stel je team samen en maak een strijdplan om je tegenstanders te omsingelen die zodoende geen schijn van kans hebben.

Wat te denken van een heerlijke barbecue aan het einde van een inspannende en plezierige dag! Paintball Centrum Nijmegen is elke dag geopend vanaf 11 uur tot zonsondergang en er is ruime parkeermogelijkheid. Paintball Centrum Nijmegen is het spannendste paintball park van Nederland en bevindt zich aan de rand van Nijmegen.

Kom een keer een kijkje nemen en speel mee in één van onze spannende arrangementen.

 

 

 

Kreactief
  Kreactief - Creatieve Kunstzinnige workshops voor particulieren en bedrijven
  Harderwijk


  Informatie
  W: www.kreactief.nl
  E: info@kreactief.nl
  Of bel: 06-22978690


Het is heerlijk kunsten in het sfeervolle, 600 jaar oude Atelier van Kreactief te Harderwijk! Volwassenen, kinderen, vrijgezellen, moeder en kind, vriendinnen en bedrijven; iedereen kan kunsten. Reserveren kan al vanaf 2 personen. Tijd en datum in overleg, 7 dagen per week mogelijk.

Een greep uit onze workshops:
Klassiek Mozaïek, Kunst'je' Schoen, Kunsten met je Kind, Geboortebord, het eerste hapje bakje ... Servies beschilderen, Tasje in nieuw jasje. Kinderkamerkunst, een kunstige High tea, 't Oud Hollands Krukje, Bonbons en plateau. En wanneer u vooraf geen keuze kan maken reserveer dan een keuze workshop en kies na een rondleiding ter plekke de workshop van jullie keuze uit ons brede aanbod en waanzinnige materiaal.

Kreactief biedt naast de 3 uur durende workshops ook een (schilder) cursus en complete dag arrangementen; kunsten & stadswandelen, een wijnproeverij en kunsten en zeilen.
U maakt de dag compleet met een heerlijke maaltijd (lunch en/of diner)! Tevens organiseren we fantastische kinderfeestjes voor kind en (pre)tiener.

Zie onze website voor een beschrijving van het ruime aanbod, het scala aan mogelijkheden, de begeleiding, de reserveringsmogelijkheden en ons speciale aanbod om hele dagen te komen kunsten!

 

 

 


  Amri Design
  Teuge


  Informatie
 
www.amridesign.nl
De schoonheid, exclusiviteit en glans van kralen vindt u in ieder ontwerp van Irma ten Bulte terug. Of het nu fijntjes, stoer, vol of basic is, alle sieraden worden vervaardigd met de hand en zijn professioneel afgewerkt. Prachtige kralen, fantastiche kleuren gecombineerd met verschillende materialen zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Met een sieraad van Amri Design heeft u iets unieks in handen.

Irma ten Bulte maakt veel op bestelling. Ook als u bepaalde details uit verschillende sieraden wenst, dan combineert zij dat tot een nieuwe, unieke creatie.
Verras u zelf of een ander eens met een sieraad van Amri Design. Ook voor inspiratie kunt u op de website terecht. Mocht u bij Irma ten Bulte een workshop willen volgen dan kan dat natuurlijk ook.

Sieraden maken
Een gezellig middagje of avond met vriendinnen, zussen, collega’s sieraden maken?
Irma ten Bulte geeft workshops (max. 5 personen), zowel op locatie als in haar sieradenatelier in Twello. In een gezellige sfeer samen de basistechnieken leren, zoals het rijgen of kettelen(bedeltjes maken met behulp van een rondbektang). Voor gevorderden kunnen we een ketting haken of met verschillende jasserons werken. Ook gecombineerde materialen zijn mogelijk. Het maken van een horloge is ook een optie! Bij een boeking kunnen we samen de mogelijkheden doornemen.

Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten!
 

 

Home| Uitjes Arnhem | Uitjes Nijmegen